Föreläsningar

Boka en inspirationsföreläsning!

Balans i livet - kraft till förändring

Ofta fokuserar vi på att ta hand om vår utsida. Vi vet vad vi ska äta för att leva hälsosamt, vi tränar för att orka mer, vi går på massage för att rätta till problem med ryggen eller nacken, vi går kanske på yoga eller mindfulness för att varva ner. Men ibland känns det ändå som att livet inte är riktigt så lyckligt som det skulle kunna vara. Det finns en obalans i vårt inre. 


Hälsa och välbefinnande är ett av FN:s globala mål för 2030. Föreläsningen Balans i livet - kraft till förändring tar sin utgångspunkt i att du ska bli medveten om att det går att skapa ett lyckligare liv för dig själv genom att släppa taget om det som varit och välja en annan väg. Metoden är densamma oavsett om förlusten är orsakad av sjukdom, arbetslöshet, brist på tillit, egen eller andras skilsmässa, dödsfall eller någon av de andra ca 40 olika förluster som en människa kan drabbas av under sitt liv.

Kanske har du eller någon som står dig nära drabbats av en vändpunkt i livet som du har svårt att släppa taget om. En effektiv hantering av de förluster vi drabbas av under livet säkerställer att vi inte fastnar i ett läge där vi lägger energi på fel saker och som hindrar oss från att leva i nuet.


Målet med inspirationsföreläsningen är att ge deltagarna insikter som ger kraft till förändring och nycklar för att skapa balans i livet men också att kunna vara ett stöd för andra som drabbas av förluster och stora förändringar.


Genom konkreta fungerande verktyg ges du möjlighet att lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att du ska kunna leva din fulla potential, här och nu.