Kontakt

Ja, jag vill läka mitt brustna hjärta
och få tillbaka min energi!

Målet med sorgbearbetningen är att hjälpa dig att bearbeta smärtan, isoleringen och ensamheten som har orsakats av någon känslomässig förlust. Även om dödsfall och separationer är de mest uppenbara förlusterna, är programmet inte begränsat till någon speciell typ av förlust.


Bearbetning och läkning uppnås genom att vi fattar en rad små och korrekta beslut. Det hjälper vi dig med under programmet.


Boka ett kostnadsfritt 15 minuters samtal/ digitalt möte för att få veta mer genom att fylla i kontaktformuläret. Just nu träffas vi digitalt under hela programmet via Zoom eller Teams.


Vi håller även föreläsningar för företag eller organisationer på temat sorg och förluster samt hur man bemöter personer i sorg. Kontakta oss via formuläret för vidare diskussion och kostnadsförslag.

 
 
 
 
 

"Sorgbearbetning är det bästa jag gjort för mig själv. Jag sökte läkning för förlusten av min mamma men också andra förluster som jag drabbats av. Det är en tuff och känslosam process men samtidigt så otroligt befriande, och frihetskänslan efteråt gjorde mig glad och lycklig.


Jag rekommenderar varmt sorgbearbetning för alla som drabbats av förluster."

 

Mari

Kursledare på Livsgnista

Jag heter Kristin Dahlberg och är certifierad handledare i sorgbearbetning.

Jag är utbildad vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning i maj 2014.


Egna erfarenheter

1990 dog min pappa hastigt på jobbet endast 44 år gammal. Det var en stor förlust och sorg för mig och min familj men också för många anhöriga och bekanta. Många gånger slutade det med att vi tröstade andra istället för att själv få tröst.


1998 dog min älskade mormor innan jag hann träffa henne en sista gång. Båda händelserna innebar oavslutade relationer för mig och jag bearbetade dem inte på rätt sätt.


Jag drabbades även av ett antal tillitsförluster, som jag först senare i livet förstod påverkade mig mycket mer än vad jag trodde att de gjorde där och då.


2008 gick jag igenom en skilsmässa och det var några år efter den som jag förstod att jag behövde göra något åt det ouppklarade som låg och pyrde inombords och som bubblade upp med jämna mellanrum i form av ilska, trötthet och oförmåga att släppa det som varit.


Jag kom då i kontakt med Svenska Institutet för Sorgbearbetning och tack vare metoden för sorgbearbetning har jag fått läkning i dessa och ytterligare några förluster jag drabbats av.


Idag lever jag ett bra liv och vet hur jag ska hantera förluster och förändringar i mitt liv - för att jag fortsätter att drabbas av sorg, det är en sak som är säker.

Samarbetspartners

Amplica AB hjälper företag och organisationer att öka effektivitets- och produktivitetsnivån bland sina medarbetare och ledare.


Ibland behövs det en djupare bearbetning och då samarbetar Livsgnista & Amplica för framgångsrikt resultat.


Evighetens Vila är en begravningsbyrå som sätter människan i fokus genom att erbjuda det lilla extra för att hjälpa till, ge stöd och underlätta för dig som befinner sig en jobbig situation.


Vid djup sorg samarbetar Livsgnista och Evighetens Vila med stöd i sorgearbetet.